luni, 16 februarie 2015

Spam de la FashionSports.ro

Mesaj comercial nesolicitat, primit de la FashionSports.ro , site detinut de Sc. Redlime Depot SRL Site care comercializeaza articole sportive contrafacute / replici sub denumirea unor marci binecunoscute.
Retineti ! Societatile care apeleaza la spam marketing / email marketing pentru a isi promova afacerea sunt societati care doresc sa se imbogateasca peste noapte si apoi sa se faca nevazute. Aceste societati se folosesc de metoda de promovare prin spam deoarece aceasta metoda ascunde de multe ori identitatea reala a comerciantilor.
Ati primit Spam de la ei? Pentru a dezvata aceste societati de a isi promova afacerea deranjand utilizatorii de servicii internet cu mesaje comerciale nesolicitate / spam prin intermediul e-mail, efectuati comanda onlie si apoi refuzati coletul / coletele.

Acest mesaj comercial nesolicitat a fost transmis prin platformele de e-mail marketing (SPAM) detinute de Awesome Projects SRL /  Zoar Online Srl Alex Oancea, 0756190873, alex.oancea@zoar.ro de pe adresa: news@ppe-13.ro
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spam de la Stiri Medicale

Spam de la Stiri Medicale: newsletter@topstarads.com prin sndqar.com , E-mail: contact@plasturi.info , plasturi.info , stirimedicale.org ,...